heart

Hej!
Ni får endast detta inlägg idag om jag ska vara ärlig. Är rätt jävla trött just nu, men imorn ska det bli bättre, I promise.
Idag var jag i skolan först, helt okej dag faktiskt. Sen var jag med Lina tills klockan 9.
Nu ligger jag i min säng och funderar på att sova (?) Får se faktiskt, men är trött som faen. Och behöver lägga mig lite tidigare så mitt morgon humör är lite bättre och så jag orkar sminka mig, haha. Men nu ska jag kolla film, pusshej.
Osminkad bild, haha.

Kommentarer
Postat av: Bikterfy f.d. Tanzte

Bikterfy® är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy® är öppen för alla åldrar och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

2011-03-01 @ 03:31:59
URL: http://bikterfy.info
Postat av: sarastille -

fina ögon :)

2011-03-01 @ 11:14:18
URL: http://saramagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0